Sta-Op Stoel Fitform 633 INTRODUCTIE

3.999,00

Available on backorder

Bent u geïnteresseerd in dit product? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 010 – 760 01 22 of kom naar onze winkel in Capelle aan de IJssel. Klik voor meer informatie op de onderstaande knop.

Artikelnummer: FIT633 Type: Fauteuil Fitform Sta-op relax Welness 633, op maat gemaakt Leveringsindicatie: 8 weken

Fitform fauteuil 633 sta-op en relax fauteuil, speciaal voor u op maat gemaakt. Standaard zitbreedte 51 cm, ook leverbaar in de zitbreedte van 45 cm

Wel 100% op maat gemaakt voor u, 3 motoren voor onafhankelijke bediening, topswing hoofdsteun verstelling, gestoffeerd in stof groep 1, lendensteun verstelling dmv pompje in vele kleuren en designs leverbaar (stofgroep 1)

  • Eventueel tegen meerprijs leverbaar in andere stofsoorten en ledersoorten. Geen verborgen prijsverhogende aanpassingen!!
  • Verschillende opties die tegen meerprijs leverbaar zijn;
  • hoofdkussen vanaf € 167,-
  • speciale zittingen vanaf € 170,- tot €494,- (voor een preventief anti decubitus vulling)
  • verwarming € 309,-
  • draaiplateau € 75,- in de kleur zwart
  • accu € 433,-
  • Zitbreedte aanpassing 45 cm  € 199,-

 

Description

In onze showroom aanwezig vanaf 28 oktober !!

Ultieme zitbeleving

Ultiem zitcomfort, een optimaal ergonomisch ontwerp, speciale opties én veel aandacht voor duurzaamheid.
Het komt allemaal samen in de nieuwe Wellness 633 fauteuil, die eind deze maand in de showrooms van een groot aantal Fitform zitspecialisten te zien is. Wellness-dealers zijn zeer geïnteresseerd in dit nieuwe fauteuilmodel!

Wat maakt het zitcomfort van de Fitform Wellness 633 zo bijzonder? Dat zit ‘m onder andere in de speciaal ontworpen rugleuning en in de meekantelende armleuningen. Beide USP’s dragen bij aan optimale ergonomische ondersteuning en unieke zitbeleving.

·        De rugleuning ‘omarmt’ de rug als het ware en dat geeft een extra comfortabel gevoel.

·        De meekantelende armleuningen zorgen ervoor dat de armen tijdens het kantelen in dezelfde hoek op de armleuning blijven liggen. Hierdoor blijft het zitcomfort in alle kantelposities voortreffelijk. De armen kunnen immers in de juiste stand rusten.

·        De kantelmogelijkheid van model 633 is extra groot waardoor een vrijwel volledige ligstand bereikt kan worden. Ideaal voor mensen die graag een dutje doen.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.